Digital Marketing Specialist

Aunela Stoli

Hapa praktikë për menaxhimin e një biznesi online – Krijimi i strategjisë dhe zbatimi i saj!

Si mund t'ju ndihmoj
Aunela Digital?

Me mbi 7 vjet përvojë në ndërtimin dhe optimizimin e fushatave të ndryshme online, më poshtë gjeni njohuritë e mia:

Search Engine Optimization

Optimizimi Organik i webfaqes për të rritur pozicionimin në motorët e kërkimit.

Google Ads

Krijimi dhe menaxhimi i fushatave: search, display, shopping, Youtube, discovery...

Social Media

Menaxhimi i rrjeteve sociale si: Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter...

Email Marketing

Përcaktimi i audiencës suaj dhe strukturimi për të siguruar një strategji efikase.

Content Marketing

Krijimi ose optimizimi i përmbajtjes të blog ose postimeve me tekst cilësor dhe të dobishëm.

Strategjia Dixhitale

Analizimi dhe menaxhimi efikas i të gjithë strategjisë dixhitale në bazë të nevojave të biznesit tuaj.

Disa nga bashkëpunimet:

globe logo
Hygge Logo-ai
Wild-Albania
direct24-02
weWeb

"Perkushtim dhe korrektesi"

Te falenderoj per perkushtimin dhe punen tende. E vleresoj korrektesine qe ke treguar ne cdo gje qe kemi diskutuar per per te rritur e per te permiresuar performancen dhe design e website si dhe rritjen e performances se kanalit ne YouTube. Ka qene e dukshme puna jote sepse website sot ka me shume ndjekes dhe eshte me i thjeshte per tu aksesuar nga shume nena qe kane nevoje te marrin keshilla e receta per ushqyerjen e femijve te tyre. Shume trende e pune ne vazhdim na presin e une kam besimin qe ti je e duhura per ti realizuar.
Gerta Veliu
Receta Baby

Dëshironi të dini më shumë?

Rregjistrohuni në newsletter që të qëndroni të përditësuar me risitë më të fundit.